Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1178077

Sv: Introlåt
HF: "DÅ har jag varit på kansliet och diskuterat detta. Som väntat så är det spelarna som väljer låt till introt. De yngre spelarna får komma med förslag och sen beslutar spelarrådet. Detta kommer inte att bli någon förändring på då spelarna känner att det är viktigt att det är de som valt låten.

Henrik, som sköter introt med mera, var dock intresserad att få låtlistan som finns här på omröstningen så kanske han kan lägga in några av dessa på andra ställen i stället. Så han kommer att få den av mig. HAn var förövrigt glad att det kommer kommentarer från fans och han är intresserad att höra mer vad ni tycker. Så har ni kommentarer eller förslag så skicka dem till mig här på HS eller på [email protected] så ska jag framföra dem.

Sedan hade han ett önskemål om hjälp. Under inmarchen inför andra och tredje perioderna så kommer olika sekvenser från filmer att spelas upp, lite beroende på vad det står i matchen. Tex talet i inledningen av Gladiator, "What we do in life, echoes in to eternity" mm. Han vill helt enkelt ha förslag från er vad ni vill se för sekvenser. Så skicka förslag till mig även här så vidarebefodrar jag dem.

Vad gäller introt för i år så kommer det att bli väldigt snarlikt som förra året rent låtmässigt. Videosekvensen består av små korta citat från spelarna, typ "Jag gör allt för att vinna", "Jag viker aldrig ner mig". Det kommer att börja gå en reklamfilm som är snarlik på tv idag. Den ska gå både här och i Uppland och Hälsingland, så håll utkik.

En annan sak, mållåten som var under träningsmatchen är, till min fasa, den som kommer att användas. Jag framförde ett starkt ogillande och han skulle kolla om de kunde hitta något alternativ. Mitt förslag är "Måååål igen". Här går det självklart att påverka, så kom med förslag.


Till sist kan jag meddela att nya souvenirerna är på gång, jag har sett ett urval och det ser riktigt bra ut. De har en kollektion med mer supporterinspirerad stil. Sen finns en kollektion som är mer diskret. Till sist har de en helt egen kollektion för Selander (eller om det var för kvinnor) som går i rosa."

Det är ju skitbra!!! Kul att kansliet är intresserade av detta! Våra låtar kan ju som sagt spelas under andra delar av matchen. Till nästa säsong so kan kanske fansens lista ges till spelarna och kanske de gillar något av vårat föralag.
Det där med förslag till filmsekvenser är ju kanon, bara ut och leta.

Bra jobbat HF !!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Introlåt
arnio: "Han vill helt enkelt ha förslag från er vad ni vill se för sekvenser. Så skicka förslag till mig även här så vidarebefodrar jag dem."

Lysande supporterinitiativ!

Vid underläge: Scen från Hajen. Jagat offer blir en munsbit för vår hjälte. Självklart med musikslingan till filmen i bakgrunden. Daada daada daada dadaaaaa dadadadadada dadaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vid underläge mot Färjestad kör man tortyrscenen från Reservoir Dogs. Ackompanjerat med Stuck in the Middle with You. Funkar vid ledning också. Och oavgjort.
Ligger vi under mot Rögle eller SSK kör vi Killinggängets version.
Kommentera

Sv: Introlåt
"Nu har de skitit i det blå skåpet, nu är det krig!"

Har inte klippet men kanske nån annan har det? Skulle vara kula att se på jumbotronen efter bortamål..
Kommentera