Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1179449

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK lördagen den 26/9
rafalski: Ja, den här matchen ska vi bara vinna.
Saik kändes inte speciellt heta och tog chansen när man blev inbjudna i matchen av domaren i andra.
Inte mkt att säga om resultatet inför sista men sen tar Kahnberg tyvärr en idiotutvisning när han sätter upp klubbskaftet i ansiktet på Rundblad efter att ha avlossat ett skott mot mål. Borde vara spöstraff på en sån idiotiskt tagen utvisning.
När dom sen gör 1-2 på just den utvisningen så tar dom över och kan mkt skickligt spela på resultatet.
Undrar för övrigt hur matchen hade sett ut om Sunkens ribbkrysskott resulterat i första?
Små marginaler ibland.
Bara att skaka av sig förlusten och det är kanske en tröst i bedrövelsen att man har en starttid på golfbanan imorrn att se fram emot..
;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK lördagen den 26/9
Huge: Ett par djupa andetag så känns det lite bättre, när vi väl får fart på finnen och Kahnberg så kan det se riktigt bra ut. När väl Nordan blir spelklar så tror jag att vi blir KS vassaste lag;-)
Ingarö GK 13:10 imorgon avgörs höstmästaren.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK lördagen den 26/9
Huge: Inte speciellt heta? Enl. hockeykväll blev vi långa stunder totalt utspelade och utan markströmhade det kunna sluta mkt värre.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK lördagen den 26/9
Slutperioden var ju riktigt, riktigt dålig. Slarviga uppspel, slarvigt passningsspel, inga linjer, tappade positioner hela tiden. Eero och Kahnberg fastnar i sargen hela tiden, Lauritzen far som en tätting men det händer ingenting, junisarna skapar tryck men vispar mest runt i hörnen, t o m Dackell slog blindpass och duttade. Brynäs kunde inte hantera SAIK:s styrspel. Lapparna körde enligt gameplan och CZ hade inget svar. Bara Markström och Hansen får godkänt.

1-2 i Gävle, 2-1 i Kalmar. Sicken lördag.
Kommentera