Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1185984

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Vad är det här för stolpskott??!

"Mest känd för sin ”Gävlebock” som man, trots inpregnering, inte lyckas freda från de lokala pyromanerna. Gärningsmännen går oftast fria. Mitt tips till Polisen är att kolla alibin för Jimmy Nordin och Håkan Hemlin. Två av Gävles största profiler och stora fans av Systembolaget."

"Mikael "Cecilia" Sundlöv är tillbaka i arbete. Kul. Efter att ha fått sin klänning sönderriven av Andreas Jämtin efter en incident i spelargången har Sundlöv gått i terapi för att bearbeta chocken. Sundlöv golade ner Jämtin och fick skadestånd i Tingsrätten i form av ett presentkort på Lindex. Grattis Mikael."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
P: NSD är ju för f-n en blaska och ska ha en ansvarig utgivare. Finns inte tillstymmelse till varken nyhetsvärde, debattunderlag eller åsikter. Det där torde inte kunna ens kunna sortera under kategorierna ironi eller parodi. Bara rena och skära osakliga personangrepp och saklösa påhopp. Var det någon som skrev att det var kul? Du gillar säkert också "Roast på Berns" eller vad det där d-la skitprogrammet heter. Totalt talanglöst.

Vilka meriter, spelat gitarr med Ulf Lundell. Känns rätt långt ifrån något att ha på CV:t att kunna spela plink-plonk telecaster bakom en blek kopia av mespop världens sämsta, d v s Bruce Springsteen. Han kan komma igen när han spelat bakom Ozzy! Vilket ÄGG!
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
P: Vet du inte hur långsint en lapp är? Dom kommer aldrig glömma period 1 igår.

rackham: "Eller så är det Kudroc som är skillnaden."

Yeah, right! Och hans känsliga handleder.

arnio: "Det är för dyrt att gå på hockey för många, tuffa tider nu faktiskt..."

Ungefär hälften av gävleborna har i runda slängar 15-20.000 kr mer per år att sätta sprätt på. Eller är det bara skolungar och arbetslösa som är brynäsare i Gävle?

Skit i fotboll! Gå på hockey!
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
P: Läser man vad han skriver med en gnutta ironi och humor, så tycker jag han var rolig.
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
P: Hahaha - ja det kan man fråga sig. En sådan som får luft från en nerskiten toalett.
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Jag såg 1:a perioden av er igår.
Mycket bra spel. Trevligt o fartfyllt!
Kommentera