Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186319

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Storhonken: Inte vad jag vet.
Men vi talar om utespelare och inget annat.
Man brukar generellt sett inte inkludera målvakten i begreppet "spelare" utan den benämningen avser i allmänhet en utespelare.
Men i sak har du helt rätt: målvakten är den absolut viktigaste "spelaren".
Om hans sen också är den bäste spelaren är inte alltid så säkert...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huge: Jag blir lite konfunderad över hur du skall ha det. För ett tag sedan skrev du så här: (Jag har kortat inlägget efterson du skrev om en massa annat innan du avslutade med detta)

"Jag tror heller inte att värvningen står och faller med supportrarnas välvilja. Våra bidrag ska ses som en av flera försök att samla in pengar, i det här fallet.
Fördelen är då att vi har en större chans att få ut lite mer av sponsorerna om det ex skulle behövas en ny back en bit in på säsongen."

Även fast du själv trodde att man sparat en innestående "buffert" från sponsorerna för backinköp. Nu visar det sig att så inte är fallet och du reagerar inte utan hittar på nya ursäkter och bortförklaringar...

Visst kan det vara så att Sundlöv gör bedömningen att man kan klara sig utan L.J under minst en månad. Speltiden han snittat per match talar INTE för detta. Hade Brynäs klarat sig bra uitan honom så hade han inte haft den enorma speltiden.
Brynäs kanske "klarar" sig, med det k o m m e r en rejäl minskning i kvalitet.

Vidare så kommer Hiettanen att får dra ett tyngre lass och kommer att få ökad speltid. Håller han för det. Det är väldigt riskabelt att gå på kort om backar en så lång tidsperiod som en månad+. Detta har många lag fått erfara. Går man på kort om folk under en lång period så ökar exponeringen för skador.

Brynäs har länge sökt en stor och stabil back och nu har man haft möjligheten att testa Kudroc och han har visat sig vara ett stort tillskott. Men som det verkar så har Sundlöv bränt varenda krona på en "spelare för framtiden".
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huge?????? Vad går du på igentligen?Fast du kanske prata om "spelaren"?!?
Lasse är ialla fall inte Brynäs viktigaste "spelare"!
Kommentera