Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186417

Sv: Inför Brynäs - Luleå
arnio: Håller med.
Tror som sagt att även offensiven har en del i framgångarna bakåt, iaf om man ser till de senaste matcherna där vi flyttat upp spelet och på så sätt lättat på trycket för våra backar.
Tycker även att både Kahna och Eero är starka bakåt och inte enbart framåt vilket också bidrar till att hela laget blivit defensivt starkare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huge: Men hur stora paralleller kan vi dra på de matcher som varit? De matcherna har vi haft tillgång till L.J och de fyra senaste även Kudroc som fortfarande inte varit inne på något baklängesmål i spel 5 mot 5.

Men skall vi ta oss en titt på de matcher vi spelat så får vi även ta med det faktum att 4 av matcherna är mot lag som idag befinner sig på plats 9-12

Jag vill inte på något sätt förringa insatsen hittills. Jag är väldigt nöjd med det defensiva spelet och frånsett tredje perioden mot SSK har man i princip spelat klockrent försvarsspel sedan första perioden mot DIF.

Men jag vill se framåt och jag anser att man bränt för mycket krut på offensiven och har endast 7 backar om man bortser från Kudden.

Jonsson kommer att bli borta ett bra tag. Andersséns axel kommer att vara ett problem under en lång period. Jag har själv haft en axelskada och vet hur lätt man slår upp skadan igen. Läkt eller inte.

Nu har man hittat en back som har precis det man saknar i Brynäs. Han har spelat 4 matcher och trots sin ringrostighet gjort ett väldigt stabilt intryck. Han skulle mycket väl kunna matcha Nordan i "viktighet" för ett framtida lagbygge. Men vart finns viljan att behålla honom? Hade han tillhört 82:orna så kjan du ge dig fan på att det varit ett helt annat intresse från Sundlöv.
Kommentera