Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186530

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huge: "Ser hellre isf Hellström i laget än Kudroc, även om slovaken hittills gjort ett bra jobb."


Det är väl bättre att Kudroc lirar vidare en att chansa på Hellström som varken har spelat i elitserien lr platsar i AHL ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
henkz_BIF: Inte ens platsar i AHL? Det är nog en sanning med modefikation. Det finns säkert lag i AHL som gladeligen skulle ha honom. Att han inte tar plats i Petoria utesluter inte det andra...

Men jag ser hellre Kudden i Brynäs än Hellström.

1. Kudden har spelat in sig i laget och vi vet att han håller för ES och för vår egna spelidé.

2. Hellström är ung och har NHL drömmar vilket gör at han helt säkert hoppar på varje chans han får. Det kan räcka med att ST Louis Blues tradar honom till ett annat lag som vill ge honom chansen så är han borta, med riktigt otur redan under den här säsongen. Kudden tillhör inte något lag i NHL och är därför ett säkrare kort. För det var väl långsiktigt man byggde? Det verkar vara så när man skrapade rent på kistbotten för att signa Nordan iaf.

3. Hur mycket bättre är Hellström än våra egna backar i J20? Är den lilla uppgraderingen värd de pengar man får lägga? Nej i så fall så ser jag hellre att man försöker få ihop pengar till Kudden. Det är säkert hans giriga agent som skall ha för mycket och har dillat i honom att han nu fått visa upp sig i Brynäs och kommer att få erbjudanden från andra lag.
Kommentera