Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186562

Sv: Kudroc
GävleLasse: HGK's prat om monopolpengar känns fånigt. Om en månad eller så går Jonas Nordqvist in i truppen. Då har vi honom, Dixon, Hansen och Granström som fyra centrar. Då borde Sundström lånas ut för återstoden av säsongen. Han behövs inte lika mycket som en förstärkning på backsidan, och hyrs han ut skapas ekonomiskt utrymme för att förlänga med Kudden säsongen ut. Det är skillnad på monopolpengar och använda de resurser man har på ett kreativt sätt.

Hellström verkar vi också kunna glömma. Det finns inga pengar vare sig till Kudden eller Hellström, enligt mormor till GD idag.

Kudroc är den defensive back vi behövt så länge. Håller med Huss om att Markström kommer att behöva mer skydd för pååkningar nu när han visat sig vara i gammal god form.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Jompe:
Jag håller med om kudroc...han är egentligen inte i matchform när han kommer och presterar OK och lite till.Och hans närvaro och storlek där bak med rejäla tag får motståndaren att se sig om lite extra!

Det är ovärderligt särskilt i slutspelet sen när det hettar till ännu mera.Att ha en i laget typ hv=ward hv=ledin brynäs=kudroc brynäs=granström.
Kommentera