Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186576

Sv: Kudroc
rackham: "Sundström och/eller Hermansson ut (till Allsvenskan).
Kudroc in."

Helt rätt, Hermansson behöver vi definitivt inte i laget, Sundström kommer att bli överflödig när Nordqvist kommer så han kan vi få några spänn för också. Hyr ut eller sälj fort som fan, lägg ut dom på blocket för sjutton.

Pengarna ska givetvis satsas på Kudroc.....Med Kudroc vet Sundlöv vad han får
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Jag ville gärna se Hellström i Brynäs för några år sedan, men då åkte han över till Nordamerika istället. Precis som Rahimi. Har alltid tyckt att Hellström är den bättre av de två då han är rörligare och spelskickligare, trots att Rahimi alltid fick mer publicitet.

Alltså, AHL-spelare har ju väldigt låga löner och Hellström är därmed förmodligen betydligt billigare än Kudroc. Jag har inte sett Hellström i AHL, men han var som sagt bra innan åkte över, just då var han betydligt bättre än Andersén.

Med tanke på att han inte ens har varit ordinarie i AHL så tror jag inte att han "kommer att få chansen" i någon NHL-klubb. Han kan nog bli för Brynäs vad Printz är för DIF.

Vart i Expressen står det?
Kommentera

Sv: Kudroc
arnio:

Ja, det är en lösning både för kort och lång sikt. Vi behöver mer tyngd i backlinjen. Och mera speed/offensiv på centrarna.

Om inte Järnspikar fixar att spela center de matcher som är kvar tills Nordan är igång finns det andra i laget som kan vikariera.
Kommentera