Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186651

Sv: Inför Brynäs - Luleå
GävleLasse: Eftersom Kudroc är påväg bort så har Huge redan vänt kappan efter vinden och tycker det är okej att han lämnar..

Hellström har inte gjort en minut i elitserien. Platsar inte i Nhl.. platsar inte i Ahl.. Vad ska vi med en från echl till? Kudroc är otränad och har en hög lägsta nivå. Med mer matcher och mer träning skulle han vara oerhört viktig..

När vi äntligen har en som kan hålla borta folk från kassen så plockar vi bort honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Gurra88: "Eftersom Kudroc är påväg bort så har Huge redan vänt kappan efter vinden och tycker det är okej att han lämnar.."

Eftersom ingen vet om han är på väg bort eller inte och det har ryktats om att Hellström är på väg till Brynäs så har jag jämfört det båda spelarna med varandra och kommit fram till att jag hellre ser Hellström i laget än Kudroc.
Skulle inte Hellströmaffären gå i lås eller vara en tidningsanka så är det självklart att jag vill ha Kudroc kvar, vilket jag påpekat i flera inlägg.

Förstår att du har jätteproblem med läsförståelsen men nu har jag förklarat saken på ett sätt som hade platsat i P4:s nyhetsprogram för förståndshandikappade, så jag hoppas att även du nu förstår.
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Gurra88: Huge avvaktar och ser vad Sundlöv gör och sedan stöttar han detta. Han har ingen egen åsikt..
Kommentera