Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186665

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huge: Du får kalla mig 88 hur mycket du vill då jag är bra mycket hellre närmare 20 än vad jag är närmare 60 som i ditt fall..

Det är bara fakta från Gävlelasse. Du vet som alla oss andra att om inte nån finansieringskälla kommer fram så kommer Kudroc lämna, och ryktet om Hellstrlöm känns väl därför lämpligare för dig att hylla då du som sagt slickar upp där sundlöv går..

Inget mer med det. Vi gör en groda om vi släpper Kudroc för Hellström. Hellström är fysisk men inte till närmelsevis lika fysisk som Kudroc. Fattar inte vart du fått den bilden ifrån..Du kan knappast sett Hellström särskilt många matcher förutom i J20, men det känns som att det är lite bristfälligt för att värdera en spelares kapacitet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Gurra88: "Du kan knappast sett Hellström särskilt många matcher förutom i J20, men det känns som att det är lite bristfälligt för att värdera en spelares kapacitet..."

Men DU kan tydligen värdera Hellström som en sämre fysisk spelare än Kudroc trots att du sannolikt sett Hellström i spel färre gånger än vad jag gjort.
Hur förklarar du det?
Kommentera

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Gurra88: Hellström var fysisk i Löven/Juniorkronorna och mer eller mindre alla brukar ju spela ännu mer fysiskt efter några år i Nordamerika. Där lär de sig att tacklas.

Förresten, Nils Bäckström kan väl bryta sitt collegekontrakt när som helst? I somras hann han minsann visa att han är en god tacklare.
Kommentera