Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186853

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Partyjack: Vet inte om jag missuppfattat dig men tror du inte att +/-statistiken är rätt så viktig när man tittar på nya spelare även här i Sverige och i Europa?
Med tanke på att ex ES är en väldigt taktiskt styrd liga så skulle jag snarare tro att man är väldigt aktsam på +/- överlag, iaf här i Sverige.
Alternativet är ju isf att man stirrar för mkt på målstatsen här hemma och det känns inte heller som att det stämmer.

Att statistik överlag kanske är underskattad här jämfört med därborta beror kanske på att dom helt enkelt är mer statistikfixerade och att statistiken i NHL istället kanske är lite övervärderad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huge: Man får titta på antalet mål spelaren i fråga har varit inne på och jämföra det med antalet mål som laget släppt in. Spelaren ifråga är ju väldigt beroende av sina medspelare för ingen spelare kan vara överallt.

Men för att återgå till Kudroc vs. Hellström som diskussionen EGENTLIGEN handlar om så kan man knappast påstå att Kudden har gjort bort sig. tvärt om. Han har fortfarande inte varit ine på ett mål bakåt i spel fem mot fem OCH han har spelat i PP. Uttagen av en "tränare som med sitt tränade öga ser saker som vi läktarcoacher och murvlar inte ser"

Detta utesluter inte att Hellström skulle göra bort sig vid ett eventuellt spel i Brynäs.

Ser man på de två spelarna så måste man konstatera att Kudden ÄR mycket mer meriterad än Hellström.
Kommentera