Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1189697

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: "Tråkigt därför att man kunde ju hoppas att vissa fans hade lite högre förhoppningar kring sitt lag, än att de ska harva i botten varje år."

Vad har högre förväntningar på sitt lag med saken att göra?
Man kan väl ha höga förväntningar och samtidigt inse att dom kanske delvis varit alltför höga, iaf så här långt?
Tror nog de flesta härinne som du hade förväntningar på att både Eero och Kahna skulle ha producerat mer mål vid det här laget.
Och ska man inte bedöma deras målproduktion efter 55 omgångar och inte efter 10?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Och ska man inte bedöma deras målproduktion efter 55 omgångar och inte efter 10?"

Kahnberg är topp 3 när det gäller bäst betalda spelare i Brynäs och ska man ha en sån lön så måste man leverera. Gör man inte det så skall man inte ha en så hög lön så enkelt är det. Hade kahnberg haft, sög, 80 000 i måndaden så hade jag inte sagt nåt, men har man typ 150-200 k i månaden så SKA man leverera.

Att "smita" undan och skylla på att det är en lång säsong och så vidare är bara jävligt fegt OCH onyanserat.. onyanserat mot vad han har för lön.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: På sätt o vis håller jag med dig om att 10 omgångar är kort tid att bedöma på. Och jag ger dem gärna chansen ett tag till. Men som tiderna ser ut med att man kan sälja, ta in och låna ut spelare under nästan hela säsongen så blir det ju lite annat än förr när man körde sin trupp och efter säsongen kunde konstatera att Mr X lyckats mer eller mindre bra än förväntat.
Nu kan man ju göra något åt sånt redan under pågående säsong. VI mitt fall handlar det inte om att jag vill göra mig av med nån av dem, utan diskuterade väl för nån vecka sen miljöombyte för dem. Nu kommer ju Nordquist in så småningom och då blir det väl automatiskt ett nytänk.
Tiderna förändras Huge, och vi kanske måste lämna 60-, 70- och 80-talen bakom oss. Även om det var bättre förr...Ju förr dess bättre :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Tror nog de flesta härinne som du hade förväntningar på att både Eero och Kahna skulle ha producerat mer mål vid det här laget."

Vad är det som gjort att dessa båda gedigna poängörare har lyckats så mycket bättre tidigare i andra klubbar, måntro?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jo, det ska man väl också göra. Får se hur många mål de gjort efter 55 omgångar - å framför allt - då får vi ju även veta om det blir slutspel eller Kvalserie. Eller ingetdera.
Kommentera