Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1189702

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: " Så de värvades i första hand för att spetsa till laget = göra fler mål."

Läs om, läs rätt: att "spetsa till laget" handlar inte ENBART om att spetsarna ska göra mål själva:

Att spetsa till laget = bidra till ett mer offensivt spel så att fler målchanser skapas så att även andra spelare än de tilltänkta skyttekungarna har större förutsättningar att göra mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Okej, då säger vi så här: Har Brynäs gjort 20-30 mål mer efter 55 omgångar, jämfört med i fjol, då är jag kanske nöjd. "Kanske" därför att jag självklart inte är nöjd om laget inte går till slutspel.

Okej?
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Huge:

Som jag ser det är årets upplaga jämnare än på länge, Leksand vinner inte matcher med 10 - 1 och 11 - 3 som förra säsongen vilket endast är positivt för laget att de få slita lite mer för att vinna och ta poäng i matcher. Vissa matcher ser Leksand stundtals bra ut men vissa matcher är det bedrövligt. Att man fick stryk mot AIK senast kom inte som nån större överraskning då jag har AIK som favoriter i serien och många med mig. De har värvat smart och fått in spelare som Bröderna Ahlström och Richard Gynge och behållt nyckelspelarna från förra säsongen.

Visst väger Leksand värvningar inför den här säsongen tyngre rent namnmässigt men det är ju på isen det skall avgöras. Skall bli oerhört intressant och se vad Johansson kan göra. Personligen tror jag han kommer göra jäkligt bra ifrån sig. Om vi går till ES återstår att se men det är en lång väg dit och mycket kan hända som skador på nyckelspelare m.m. Jag har alltid trott på Leksand varje säsong till skillnad från andra leksingar som påstår att Ambitionen inte finns för att spela i ES utan att Leksand är en förening där man kan avsluta sin karriär och utöka pensionen. Jag vill inte tro att det är så. Kjellberg sa under AIK matchen att målsättningen är kvalserien och sedan där skall vi ha ett nytt mål? Borde inte målet vara ES? man blir orolig av ett sådant uttalande.

Kommentera