Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1189753

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Intressant att du hackar på Kahnberg men att du sedan skriver att du inte sett så många matcher. Och att ens nämna Vas och Kahnberg i samma mening visar att du har noll koll. Jag tycker att båda Kahnberg och Somervuori tillför väldigt mycket i det spel som Brynäs hde extrama problem med förra året, nämligen att få längd på anfallen. Båda är spelskickliga, kan hålla i pucken samt leverera en passning under press.
Var det någon mer en Dackell som kunda göra det förra året?
Du spyr ur dig en hel del skit där du inte har belägg för hälften. Hocket kan du defentivt inte, men tycka och tänka ska du göra i alla lägen. Läs på lite eller gå en utbildning så kanske du kan tillföra något med substans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag går en universitetsutbildning i detta nu faktiskt, på tal om att du tycker att jag ska utbilda mig.

Det är ju superbra att vi har spelskickliga Kahna och Eero, men det är ju sjukt tråkigt att Brynäs fortfarande inte kan göra mål, sämst på det i serien, som man ju är. Men när du sitter och kollar på matcherna kanske du ser att Brynäs gör en massa mål, som de faktiskt inte gör, eller? Långa anfall - superbra! Inga mål - skitdåligt.

Hv71 har gjort 46 mål. Brynäs har gjort 19 mål.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag håller med angående Kahnberg och Somervuori. Det är ju knappast någon tillfällighet att Lauritzen har varit bättre än någonsin sedan han började spela tillsammans med Kahnberg. Kahnberg löser många situationer på otroligt bra sätt och iscensätter många spelvändningar genom smarta touchar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fan det här måste vi göra någonting åt, Brynäs "leder" omröstningen om Elitseriens fulaste tröjor. Nu får ni ta och klicka er dit och rösta på ett annat lag.

Jag röstade på Rögle, mycket märklig röd blaffa de har på bröstet.
Kommentera