Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #119826

Sv: Leksands IF - Brynäs IF
Visst var det skönt att vi vann. Kan ni tänka er hur många kaxiga leksingar vi hade haft på GB:en om vi hade förlorat? Mycket nerver och en hel del prestige på båda håll plus fullsatt islada. Starkt i det läget att gå in med en ambition att föra matchen och ligga på. Såg matchen på C+ och håller med dem som irriterade sig över LIF-tokeriet.

Bra jobbat, gubbar!

Några spridda funderingar.

1. Vi gör två backmål och ett skitmål. Jättekul att Rehnberg och Johansson gör mål, men nog är det väl ändå forwards som ska stå för målproduktionen i första hand? Sjödin, Djoos och Rehnberg såg riktigt bra ut, hade gärna sett mer aggressivt forwardspel.
2. Anger-Miettinen är härliga att se. Det var nästan bara de som satte fart kring LIF-kassen. Jag tror och hoppas att första-femman (gamla första femman, PRO-kedjan) kommer att svara upp mot förväntingarna när Molin är tillbaka och Kösa har hittat sin roll.
3. Nyllet gjorde inte mycket väsen av sig men är en nyttig lagspelare. Tror vi kommer att säga samma sak om Kösa när han kommer igång.
4. Precis som förra säsongen är BIF-tröjan nästan tom på reklam så när som på Gevalia- och KLM-reklamen. Jämför det med LIF-spelarna som såg ut som vandrande reklampelare. Dags för marknadsavdelningen att vakna. Reklam på tröjorna betyder pengar.

Linköping på torsdag. Snabba brynäsare rundar de östgötska (nåja) tvåmetersbackarna som trafikkoner. Victory is ours.
Kommentera