Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #120414

Sv: Äntligen på papper
Bissett:
Clas Eriksson jämställer jag med Roger Kyrö, inte med någon på Nylander nivå...
22 lirare har aldrig Brynäs haft heller om jag minns rätt. Men det är ett lag som är inriktat på lir som har haft sina bästa stunder vid 12 (13) tillfällen).
Sedan att det behövs arbetshästar, elakingar och framspelare för att stjärnorna/publikfavoriterna skall glänsa/avgöra matcher, så är det överallt i samhället i övrigt också. Det är ingen nyhet för någon.

Men, ett Brynäslag där Peter Nylander spelar på tre femmor är inget mästarlag, lite mer kunnande behövs det än en blöt tröja och nöff-nöff i sarghörnen för att tillföra laget SM-kvaliteter...
Det aktiva spelet (villervallan) som finnarna förespråkar innehåller enligt min mening för mycket muskler och för lite hjärna. När musklerna spelar hockey blir det nöff-nöff i sarghörnen och klappa och slå på pucken och motspelare. När hjärnan dominerar spelet blir det klapp-klapp... i spelet!
Kanske en hårfin skillnad för vissa, men ändock en helt avgörande skillnad på hur spelet ser ut i ett guldlag eller ett mittenlag.

Kontinuitet i lagbygget för klapp-klapp eller villervalla, nöff-nöff, en slank han hit, en slank han dit, en slank han ner i allsvenskan?
Kommentera