Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #120437

Sv: Äntligen på papper
KentaK:
1. Det är alltid kul att vinna men försäsongen är inte något bra mått över vad som kommer att hända när det skall delas ut medaljer i vår. Sedan är resonemanget rätt inriktat på just att diskutera hur Brynäs skall spela. Inte bara spela för att vinna. Utan hur Brynäs skall fortsätta att utveckla sitt kännetecken och det unika i svensk hockey: klapp-klapp.

2. Måttet på bra hockey enligt mitt sätt att se på det är inte hur mycket fart man har på grillorna utan hur snabbt tankeverksamheten i hjärnan fungerar och hur det fortplantar sig till armar och ben för att skapa förutsättning till samspel på bästa Brynäsnivå. Nylander må ha fart på rören och gilla bök vid sargerna men i övrigt är han begränsad.
3. Leksands nöff-nöff hocket modell 02-03 leder till kvalspel där hoppas jag att lagen slipper mötas för hjärtats skull om inte annat.
Tätt och trångt... finska tränare, vettu... Yippie för villervalla!

4. Döma ut och döma ut. 3 poäng och ett stort tack till Gauthier kan man väl ta. Hoppas Linköping slänger in puckarna i eget mål också...
Det jag i så fall dömer ut är bristen på debatt hur Brynäs skall spela. Vilken hockey man vill se. När man tar hit en villervalla- tränare, innebär det att man (SK) tänkt till om Brynäs spel, eller är det bara för att fylla den vakanta tjänsten som tränare.

Man spelar den hockey som spelarmaterialet tillåter. Långsamma spelare blir inga bra dump and chase spelare bara för att tränaren tycker det. Anger klarar det, men sen vet det fan om det är någon mer som klarar det i Brynästruppen.
Pumpa puckar i kortsargen gillade för fan gamla Luleå som hade 100 kg biffar som älskade att nöffa i planket...
Som åskådare på Brynäs matcher är man nöjd med tre poäng och lite tid på VIP:en, eller?
Att sätta Bolibompa är om något ett tecken på hur stort behov det fanns att ta tre poäng...
Kommentera