Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #120460

Sv: Äntligen på papper
gordo: För att göra ett stort argument så litet som möjligt:
1. Har du sett Brynäs spela i Gavlerinken i år?
2. Har du sett Brynäs spela i överhuvudtaget i år? Förrutom igår då!

Poängen är den att farten vi INTE hade igår, kan hänga på alla dessa skador vi haft.. Vi har enligt mej sparkapital i både Mikko Luovi och Ove Molin.. Inga små sådana heller!
Sen är ju skadelistan faktiskt proppad med forwards som kan "när dom vill/kan" (Karjalainen, Soling och Danielsson)

För att sen diskutera spelssystemet så tror jag inte ett dyft på att vi kommer att ha mindre klapp klapp runt jul än vad vi brukar ha, har du dåligt minne.. eller har du inte sett nån premiärmatch förrut? Det ser alltid KNACKIGARE ut än så här i premiären..
Tycker ändå att intentioner av snurr nere i motståndarzonen och lite klapp klapp och läckra dragningar existerade iaf när Berka, Miettinen och Anger var på isen!

Och att vi vinner skotten med 31-22 i en match som de flesta Brynäsare anser som en "dålig" match från våran sida tycker jag är ett bra tecken på att det INTE är mer "grishockey" i hörnen än vad det brukar vara!

Tycker vi kan börja gnälla på "bök och stök-hockeyn" när vi har sett 2-3 hemma matcher med iaf någorlunda ordinarie lag på isen..
Står fast vid att om Soling "lagar sig" innan jul utan operation så är vi en stor dark horse och i mina ögon en av dom farligaste utmanarna mot FBK i vår!!
Kommentera