Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #121031

Sv: Äntligen på papper
BrynasDanne: Jag visste inte att det gick att använda html-tags så här.I övrigt så var det intressanta resultat ikväll, våra två kommande motståndare möttes i kväll, och Linköping drog längsta strået. Ska bli intressant att se om Brynäs kan hitta mer av sitt spel i dessa två matcher. Dessa två matcher bör bli svårare än den i Leksand. Men som sagt, i början av serien är poängen lika viktig. Spelet kommer förhoppningsvis att succesivt förbättras.

Då Kyösti blir matchklar får han förhoppningsvis igång Janne&Ove, och då tar ju Luovi plats bredvid Kyrö som också säkerligen flankeras av Danielsson om vi ska tro Esko. Vilket kommer att ge oss en fjärdeformation med Nylander-Wågen-Östlund/Jobs/Floberg.
Jag tror att vi kan vara ganska säkra på att vi får en bättre säsong än förra, och att juniorerna får mer speltid i år än tidigare, då det finns möjligheter att köra fyra formationer ganska ofta i år, vilket förra året nästan var en omöjlighet.

gordo: Jag tror/hoppas inte att spelet kommer att lida av att spelarna är mer vältränade för att klara 60 minuters spel i högt tempo, och att det blir mer intensitet osv. Jag tror att spelarna växer med uppgiften och kan tänka hockey lika mycket och kan komma att spela det fantasirika klapp-klapp spel vi vill se, men i det högre tempo och mer uppoffringar i hockeyarbetet som krävs för att ha en chans i dagen elithockey.

Men som sagt, vi vet inte förrän säsongen är över om Eskos ideér faller väl ut...
Kommentera