Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #121273

Sv: Äntligen på papper
gordo:
Det är ju inte ämnet jag tycker är meningslöst att diskutera, tvärtom. Det var sättet att diskutera det på, d.v.s. att bara stenhårt hävda sin egen värdering utan att försöka förstå andras.

Jag hajar att du vill att Brynäs ska spela klapp-klappspel som förr. Själv är jag av åsikten att Brynäs gamla spelsystem behövde utvecklas genom att få in snabbare spelvändningar och ett tuffare försvarsspel som ett komplement till passningsspelet och spelsinnet som ju redan finns i laget. Därför är jag positiv till den nuvarande förändringen. Brynäs har ett överflöd av spel- och passningsskickliga spelare. De finns t.o.m. i tredje/fjärde kedjan typ Johansson, Wågström, Kyrö, Luovi, Danielsson etc. Det vi saknar är väl snarare spelare typ Huss och Soling. Där kan ju Nylander passa in även om jag som du hellre att sett en junior typ Mårs i den rollen.

Leksandsmatchen tyckte jag förresten präglades av att Brynäs sköt för lite, speciellt i PP där man passade och passade helt utan att få till några bra skott eller avgörande passningar. Seegt klapp-klapp om man så vill. Du vill se Molin få ytor i mittzon och framåt. Det får han i snabba spelvändningar och inte genom att laget långsamt passar sig fram a la serie A.
Kommentera