Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #123794

Sv: Beklagligt Brynäs!
micke: Jag tar direkt avstånd från all rasism och övrig skit som har förekommit i White Lions historia. Dock är det knappast det som dagens supportrar förknippas med, utan får leva med "gamla synder". Visst förekommer det idiotiska ramsor från vissa håll och somliga har minst sagt tvivelaktiga åsikter, men de senare håller jag utanför hockeyn. De har inget med White Lions eller LHC att göra, utan är ett samhällsproblem som har smittat av sig...

I dagsläget tar WL(styrelsen) givetvis också avstånd från dylika saker. Jag trivialiserar på intet sätt hitlerhälsningen i Södertälje, det tragiska i det fallet är att det var "fel" kille som åkte dit på det.... På dig låter det som att jag personligen ska rensa ut folk ur föreningen och ska veta vad folk har för åsikter.

Som sagt, jag försvarar inga av dessa idiotier som nämnts. Likväl skulle jag som ev. Brynäsare tycka att maskoten betett sig illa och se det som ett problem.

Tack för "ljudliga" bekräftelsen, och ja, jag håller med dig om den dåliga variationen i går... men jag undrar hur många som stod i hemmaklacken, det lär ha varit mer än 50? ;)
Kommentera