Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1270012

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Inte lite konstigt hur han tror att vi ska hålla samma plats med så pass mycket sämre målvakter. känns ogenomtänkt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Gurra88:

Om de unga spelarna verkligen tar ett steg till och blir bättre offensivt gentemot förra säsongen så låter väl en 6:e plats inte helt idiotiskt, tycker jag. Med en bra offensiv så minskar trycket på målisarna. Det kommer inte funka att göra 2 mål varje match den här säsongen. Markström var ju något alldeles extra och det funkade när han stod där bak. Nu gäller det att gaska upp sig och vinna matcherna genom att göra mål, inte att släppa in få. Nyckeln till det är att ynglingarna tar ett steg till och producerar samtidigt som Kahnberg och Somervuori fortsätter som de gjorde förra säsongen. Det är mycket som ska falla på plats men...

Rödin: 36 matcher, 5 poäng,

Järnkrok: 33 matcher, 10 poäng

Silfverberg: 48 matcher, 16 poäng

Sandin: 51 matcher, 12 poäng

Alexander Sundström: 55 matcher, 9 poäng

Jag vet att mycket beror på speltid och andra orsaker, Sundström spelade ju exempelvis back stora delar av säsongen. MEN oavsett så finns det oändligt med potential i de här spelarna, det finns sinnessjukt mycket mer att hämta hos samtliga.

Det som gör mig orolig är våran coach och hans överdrivet defensiva spel. Han MÅSTE våga släppa på tyglarna lite grann annars kommer det gå åt h-vete i vinter. Anfall var kanske inte bästa försvar med Markström i kassen. men kommande säsong kan vi helt enkelt inte lita lika mycket på målvakterna, punkt slut. Dags för Czarnecki att visa att han har lite ballar!

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gurra88: Att ni har ett helt lag med talanger som tagit ett kliv frammåt kanske? Det känns lite som om det enda du gör är att hoppas det ska gå åt helvete för BIF och att du därmed kan säga "vad var det jag sa"?
Kommentera