Brynäs IF

723583 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1270048

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Där är vi helt klart oense. Med ett högre spel, där målvakterna lämnas mer ensamma kommer kontringar och de anfall som motståndarna bjuder på leda till väldig öppen yta. Vilket kommer göra det riktigt jobbigt för valpen och gammelfarfar i mål när inte backarna kommer kunna styra anfallsvägarna på samma sätt..

Tror tvärtemot dig:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Gurra88:

Absolut, fler kontringar kommer att uppstå. Men det får man liksom räkna med. Det är det jag menar med att visa lite ballar, man får tillåta en och annan kontring. Nu menar jag inte att vi ska tokköra helt idiotiskt framåt, självklart ska vi spela ett bra försvarsspel men man måste flytta upp spelet från förra säsongen då många matcher liknade ren parodi, vi vann ju matcher där skotten förlorades med typ 35-15. Tror du det kommer att funka utan Markström?

Jag vill se ett offensivt spelande Brynäs som går in i närkamperna, forecheckar, går rakt på mål och är jobbiga att möta.

Släpper vi något mål mer än förra säsongen (ganska troligt) så får vi väl göra fler då, som jag skrev förut. Vi ska vinna genom att göra flest mål, inte släppa in minst. 

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera