Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1270322

Sv: A propósito de nada

70 Rodrigues: "Vem har skrivit att det är fel på ambitionen??"

Kanske inte fel direkt men det går ju att spåra en raljerande ton hos bl.a dig och sylf. När du med hjälp av flera utropstecken skriver att man satsar på "semifinal MINST!!!!!!", så känns det som att du knappast menar "kanon att dom  satsar på minst semi, det tycker jag är fullt realistiskt och vettigt..."
Känns snarare som att du raljerar om den ambitionen och menar att "hur fan kan Sundlöv vara så korkad att han tror på semi, med det här skitlaget??"
Typ....

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det känns som att Sundlöv och company kommer ha rumpan bak, oavsett vad man har som mål... så kommer alla (läs sylf,gurra med flera) att såga/skratta/håna oavsett..

Och nej, jag är inte nöjd med alla och jag tycker inte Brynäs och Sundlöv gör allt rätt..men heller inte alla fel heller...så slipper ni ställa den fråga tillbaka..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: I ett senare inlägg så skrev jag härlig målsättning men föga troligt. Målsättning är kanon, så ska d låta annars så kan man lägga ner, sen att det är en utopi är en annan sak. Varför anser du att målsättningen är realistisk, vet du något som dom flesta andra inte vet?
Kommentera