Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1270369

Sv: A propósito de nada

GävleLasse: "Jag skrev att man inte bara kan använda sig av valda delar av det som varit utan man måste se till HELHETEN..positiva OCH negativa saker."

Självfallet.
Har jag heller aldrig ifrågasatt.

Jag menade bara att man mkt väl kan använda vår historia (att vi de facto varit ledande) för att visa att vi återigen mkt väl kan bli ledande.
Har öht inget att göra med faktumet att det fanns både positiva och negativa saker som pusselbitar i pusslet som gjorde oss ledande.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Huge: Men nu låg vi ju massor av miljoner efter de exempel du tog upp.. OM det skall ta 10-15 år att komma ifatt, NÄR skall då den tiden börja räknas? Och HUR skall man komma ifatt? Är det medräknat att HV, FHC och allt vad de heter skall gå minus 10-15 år på raken?

Brynäs har ju inte ens hittat en huvudsponsor...

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Boork tog över ett lag och en förening i spillror 2005 och gjorde ett jättejobb. Året efter tog han laget till slutspel med en 6:e plats och Pressade HV till en sjunde och avgörande. Året efter så började Boork och "sveriges bäste sportchef" sitt projekt med 93 mannatruppen, det vet vi hur det slutade, i KS. Spelmässigt, svenskhockeysledandeklubbmässigt, har det bara gått åt fel håll med sedan dess.

Du nämner även att det var rörigare i klubben förut, bevis tack!
Kommentera