Brynäs IF

725320 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #129271

Sv: Modo-Brynäs
Esko rör om ordentligt i femmorna. Ny förstafemma är Molin, Kyrö och Luovi framför Laitinen och Sjödin. Djoos och Rehnberg spelar bakom BAM-kedjan igen (detta är den nya tredjefemman...). Janne Larsson spelar mellan Nyllet och Danielsson framför Johansson och Pekkala. Bollibompagänget kör som fjärdefemma.

Det är väl klokt att rumstera om i formationerna om det inte fungerar framåt, men snart får nog experimenterandet vara färdigt så att formationerna får möjlighet att spela ihop sig. Tycker fortfarande att Djoos och Rehnberg bör spela bakom Larsson-Molin-Luovi och att Laitinen-Sjödda spelar bakom BAM-gänget. Miettinens uppgift är att föra in pucken i anfallszon--något han är bra på--och Larssonkedjan behöver därför Djoos' långa uppspel bättre än BAM-kedjan. Det är väl tänkt att Larsson ska ge litet mer stadga åt Nyllet och Danielsson; det verkar som om Esko kommer att köra den här femman som en checking line.

Nu hoppas jag att Esko kör på fyra femmor så länge som möjligt. Av laguppställningen verkar Esko vara på experimenthumör. Bra, men låt då bollibompagänget få vara med i experimentet.
Kommentera