Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1296513

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
Lunkan: Vi kan väl vänta någon match till innan motorsågen åker fram. Är han så bra som alla sagt måste han ju kunna spela upp sig ordentligt på torsdag. Det värsta med att han gör en knackig insats är att nu får man gå med den där jävla klumpen i magen till varje match tills han gjort 6-7 bra matcher så att man börjar lita på honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
Zzz: Jo han ska väl få ett par matcher till innan stora motorsågen åker fram. Men det är samma backar Svedberg och BB haft framför sig inte var de så mycket sämre idag än vanligt. Vi får hoppas det beror på matchoträning för idag såg det allt annat än stabilt ut.
Kommentera

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10

Zzz: Greiss är nog ändå lite självkritisk för några av målen går det inte att skylla på för lite matchträning, även om det självfallet spelar in.
Men  ett par av målen finns ju knappt på kartan.
Ta ex sparken, det är ju sånt som händer väldig sällan och nog kunde man ge sig fan på att det förstås skulle hända just i det här läget.
Vid 1-0 räddar han dessutom skottet men pucken studsar via hans plock och och studsar vidare på insidan av yttersta spetsen på benskyddet och reflekteras åt fel håll, istället för att studsa utanför stolpen. Max oflyt igen.
Nästan så att man är inne på att det var regisserat av nån högre makt.....

:-)

Redigerad kommentar

Kommentera