Brynäs IF

724405 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1296643

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
andreasknox:

" Tycker det är konstigt att Greiss fick stå redan ikväll faktiskt. Han har nyss kommit hit o knappt tränat med laget. Tycker det är orättvist både mot Greiss, men även mot Svedberg o Bjurling. Vad ger det för signaler till dom... Ska bli kul o se vem fan man stoppar mellan stolparna nästa match...Eller inte.."

Hallå han kom ju i lördags och har tränat tre gånger. Inget gnäll om detta innan match inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
arnio: "Hallå han kom ju i lördags och har tränat tre gånger. Inget gnäll om detta innan match inte."

En jetlag kan väl åtminstone sitta i 3-4 dagar vad jag hört, så visst fan var det tidigt då! O 3 träningar är fan inte mkt du! Hur många träningar har inte dom andra nött då, o kan inte prestera bättre än va dom gör..

Ang gnäll att jag inte gnällde innan match är: jag jobbar kvällar o jag sitter inte här o gnäller hela dagarna som en del andra gör. Vad tjänar det till. Dom lär ju inte ändra på laguppställningar bara för att det gnälls på denna sida iaf..

Nej nya tag på torsdag tack, då vill jag se en kross mot AIK! Krossa råttorna! Hur svårt kan det vara..? Revanchlustan borde räcka till en 5-0 seger minst....!
Kommentera

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
Har nu kollat highlightsen från matchen igår och kan väl säga att visst vissa puckar går in lite väl enkelt. Men det försvarsspelet Brynäs hade igår ska vi vara glada över 7-2..
Det är nog det absolut sämsta försvarsspel jag nånsin sett.

Greiss gör ett par riktigt bra räddningar, sen att det är skitpuckarna som går in bryr jag mig inte så mycket om eftersom att han garanterat kommer att växa in i ES-kostymen framöver.

Men bara en fråga, vad i helvete rent ut sagt gör Dackell vid 1-0 målet? För det första står han och laddar slagskott i 5 minuter, sen lägger han bara in pucken på mål och sen ser han att SSK spelaren ska lobba ut pucken och att istället för att ta två snabba skär hem så ska idioten försöka hoppa. Fan det är Elitserien vi lirar i och inte division 3.

Ne nu måste NC se till att göra något. Ge dom spelare som är heta och duktiga (som har lite fart) tid och plats i dom två första formationerna.

Rödin-Järnkrok-Silfverberg
Kahnberg-Granström-Somervouri
Kommentera