Brynäs IF

724427 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1296695

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
andreasknox:


"3 träningar är fan inte mkt du! Hur många träningar har inte dom andra nött då, o kan inte prestera bättre än va dom gör.. "

Han har väl tränat hela försäsongen och lirat hockey i 15 år. Inte så att han kommer från sofflocket direkt.

"jag sitter inte här o gnäller hela dagarna som en del andra gör. Vad tjänar det till. Dom lär ju inte ändra på laguppställningar bara för att det gnälls på denna sida iaf.."

Nä bättre att gnälla i efterhand då.

"Nej nya tag på torsdag tack, då vill jag se en kross mot AIK! Krossa råttorna! Hur svårt kan det vara..? Revanchlustan borde räcka till en 5-0 seger minst....!"

Så ska det låta! Hoppas att spelarna har den rätta inställningen bara. Det håller inte att jobba mindre än motståndarna. En nolla av Greiss skulle sitta fint.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
arnio: Menade inte att just du sitter o gnäller, men det förstod du kanske. Ja man måste få gnälla lite iaf efter en så pass stor tors som 7-2..

Jo visst han borde gjort en lite bättre match iaf.. Det var ju lite som det stod i krönikan. "såg ut som en pojke som lekte med en tvål i badkaret" Men ändå tyckte jag att det var några mål som han var chanslös på igår. Jag tror o hoppas att vi vinner nästa match, med rätt inställning!
Kommentera