Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1296729

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
SH: Klockrent. Räkna inte med att dagisnivån på analyserna hos många härinne kommer att höjas nämnvärt utöver det sedvanliga kravet på tränarens avgång varje gång vi förlorar en match.
Om tränarna och spelarna har kommit överens om att prioitera försvarsspelet, vilket man verkade ha gjort igår, så kan man ju inte gärna bänka ett helt lag som av olika anledningar inte följer upplagda planer.
Som jag ser det så får vi sota för bl.a kraven på mer offensivt spel och då blir man som igår ofta lite för ivriga att kliva fram i vissa lägen.
Inget större fel i det, men om man samtidigt slarvar och har oflyt med puckstudsar så går det fort.
Jag satt och undrade igår om man verkligen hade föresatt sig att spela mer defensivt och på så sätt hjälpa Greiss att komma igång eftersom vi börjad riktigt bra och pressade ner SSK rejält dom första 10 minuterna.
Kankse vi blev lite för övermodiga i det läget och trodde att det skulle gå som en dans.
Men ett par oturliga beslut och snedstudsar tog oss raskt tillbaka till verkligheten.
Det dummaste man kan göra nu är iaf att bänka Greiss.
Fast med facit i hand kanske man ändå borde ha spelat Svedberg igår och låtit Greiss få nån uppvärmningsmatch med J20.
Tyckte Svedberg såg djävligt taggad ut på uppvärmningen men det kan ju också vara nåt man VILLE se, sas.
Men samtidigt kan man förstå att Greiss måste komma igång så snabbt som möjligt och ett disciplinerat patenterat försvarsspel liknande det vi visade mot Skellefteå hade säkert varit att föredra igår.
Vilket vi säkert också hade fått ser mer av, om nu inte spelarna av nån anledning hade fått för sig att åsidosätta det man kommit överens om.
Kommentera