Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1296801

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
arnio: Alla? Svedberg hade 96% i sista matchen och var strålande. Greiss jetlaggad, en träning bakom sig, ovan med stor rink och avsaknad av matchträning.
Oavsett tidigare track record, vem hade du ställt i kassen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
Huss: "Alla? Svedberg hade 96% i sista matchen och var strålande. Greiss jetlaggad, en träning bakom sig, ovan med stor rink och avsaknad av matchträning.
Oavsett tidigare track record, vem hade du ställt i kassen?"

Jag hade ställt Greiss i kassen utan att ens fundera speciellt mycket.
Svedberg må lyckas med 96% någon gång per sekel men han är inte tillräckligt bra ännu för att vara förstemålvakt i elitserien. Än mindre att vara med att ta Brynäs till semi.
Greiss är inhyrd för en rejäl slant och han har tidigare visat hålla en så pass hög nivå som räckt till både landslagsspel och spel i NHL.
Greiss behöver dessutom matchträning vilket han inte får på bänken och att sätta in honom borta mot SSK som normalt inte är speciellt målfarliga kändes på förhand som en jättechans för Greiss att få en bra start med brynäs.
Både spelare och ledare har dessutom bevittnat att på träningarna innan matchdagen så var han strålande och imponerade på alla.
Dessutom så håller jag inte med om att Svedberg var strålande trots sina 96% i matchen innan. Han har en tendens att allt för ofta gå ned på knä och göra sig liten och inte som tex. markan göra sig stor. De 96% ser jag snarare som tur än skicklighet.

Ska Brynäs nå semifinal är det med hjälp av att Greiss hittar formen och inte på grund av att Svedberg plötsligt blir bra, det är min spontana känsla i alla fall.
Kommentera

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
Huss: Om Svedberg hade gjort en halv knackig match och ställt till med 2-3 mål, hur tror du att det hade låtit då? Det var ju ingen som var så klok innan, eller?

Redigerad kommentar

Kommentera