Brynäs IF

724489 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1296836

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10

Peja: "Det känns inte seriöst att slappa när konkurrenterna bibehåller formen via matchspel."

Du har redan fått ett bra svar av "teddykgb" tycker jag.
I tillägg kan väl sägas att alla lag har olika upplägg vad gäller fysbiten, dvs när man lägger upp planeringen för säsongens viloperioder, hårdkörning osv för att på så sätt försöka styra när man ex vill ha en formtopp. Dessa upplägg bygger väl dessutom på erfarenheter från tidigare säsonger och jag har väldigt svårt att se hur tränare/fystränare isf skulle lägga in en omotiverad "slapparhelg" (din anm) om man inte ansåg att den var bra för truppen, även om vilohelgen nu ev inte varit planerad och ingått i det upplägg jag talar om härovan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
Jag tror på 6-1 trumpeten i topp.

Målskyttar vete fan

Publik 5611 gubbar och en tant.
Kommentera

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10

Huge:Man släpper in flest mål i ES.. finns det utrymme för vilohelger då? Det är dessutom knappast så att man haft onormalt mycket matcher. Tvärt om.

Som jag ser det så hade man gott kunnat köra träningar och inte legat på sofflocket i tron att problem löser sig självt.

CZ pratade om att man inte haft ledigt på två månader. Brynäs tränar ett par timmar om dagen..Har haft match två ggr i veckan. Det enda stället de får valkar v det "arbetet" är i häcken.

Kommentera