Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1296861

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10

SH:Det är lite skoj att höra snacket och ha sett matchen. Jag menar de är ju långt ifrån sin gameplan och blir bestraffade omgående. Först på grund av att Dackell skall försöka sig på ett konstnummer. Man blir fan mörkrädd...

Vart tog timeouten vägen när man uppenbarligen inte höll sig till utsatt gameplan?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
GävleLasse: Jo, men vi blir ju för fan bestraffade pga individuella misstag och inte så mkt på att gameplan skulle vara felaktig i det läget, som jag ser det. Herregud, det stod ju 2-0 utan att SSK egentligen hade behövt göra så mkt.
Vi inleder väl helt Ok och tar chansen att kliva på, vilket väl visar att gameplan även innebär att man SKA kliva fram om motståndaren nu tillåter det sas och inte bara försöka spela avvaktande som ifjol.
Det är väl senare när vi försöker jaga ikapp med hjälp av dåligt tålamod som gameplan i huvudsak börjar spricka.
Allt efter 4-1 kan man ju egentligen bara glömma då det fullt naturligt blir lite uppgivet och målen fortsätter att trilla in.

Våra problem så här långt i defensiven beror ju i huvudsak på att vi försöker spela mer offensivt, ngt alla härinne länge önskat.
Då får man också acceptera att det kommer att se ut så här emellanåt framöver.
Hur länge är svårt att säga, men prio 1 blir ju att försöka få igång Greiss och på så sätt få övriga spelare att förhoppningsvis få en känsla av att man fortfarande har Markan därbak.
Då har man vunnit halva slaget sas.
Kommentera

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF 26/10-10
GävleLasse: Så som det såg ut så var den gameplan man hade från start att jag livet ur SSKs backar. Men men man kom inte åt dem och åkte runt som halshuggna höns och då kunde backarna spela upp på forwards med fart. SSK spelade så rätt och det känns förjävligt att vi går på den spelidé som varit vår sen mannaminne.

Redigerad kommentar

Kommentera