Brynäs IF

725320 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #129701

Sv: Modo-Brynäs
Modo-Brynäs 5-0, Brynäs på 10:e plats i serien, två poäng mer än sista laget, fortfarande inte bekymrad, micke? Något är ju bevisligen inte bra. Jag vill nog försöka vara optimistisk, trots allt. Om detta bara är en formsvacka så lär vi väl komma ur den ganska snart. Det räcker nog egentligen bara med ett par segrar (varför inte FBK hemma och SSK borta i nästa vecka?) så är man tillbaka på banan igen. Om man betänker att Timrå toppar serien och FBK ligger på nedre halvan så inser man att serien ser inte normal ut än, om ni förstår vad jag menar. Vi är bättre än så här. Faktiskt.

Nu tycker kanske någon att det låter som när någon sade att Wagners musik är bättre än den låter, men jag tror att det finns betydligt mycket mer kunnande och stridsvilja i laget än vi hittills sett. It's a long season and you gotta trust it, som de säger i baseballkretsar.

Därmed inte sagt att vi inte ska resa frågor om spelarinköp, sponsorsstrategi, marknadsföring, ny arena, klubbledning, spelstrategi och andra småsaker...Men vi ska banne mig inte slänga yxan i sjön. Nu är det dags att stå upp och visa truppen att vi backar dem också när det är kärvt.
Kommentera