Brynäs IF

725438 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #129877

Sv: Modo-Brynäs
Besviken så in i helvete. 5-0 mot Modo. Ofattbart. Det är bara för dåligt. Just nu finns det ingenting som talar för att Brynäs kommer lyckas vända på detta.

Jag håller med Gordo om att det var ett kardinalfel av Nokelainen att ställa Asplund i kassen. Ram har ju varit urstark i de senaste matcherna. Ett insläppt mot DIF, två mot Frölunda, tre mot Luleå. Ram håller nere siffrorna, han skapar trygghet bakåt. Problemet är inte försvaret utan den fullständiga avsaknanden av anfallsspel.

Bänka Asplund för gott, han saknar nerver. Jag vill inte se honom på isen en gång till under den kommande säsongen. Låt honom matcha i Valbo. Det vore mycket klokare att lyfta upp Lundström i A-truppen.

Soling saknas förstås enormt. Men allting kan knappast beror på att att han står vid sidan om, en spelare gör inte ett lag. Det verkar finnas något fundamentalt fel. Det verkar sitta i väggarna eller rinken. Brynäs saknar fighting spirit. Man fungerar som räddningsplanka för lag i nöd.

Har svårt att tro att Karjalainen ska fungera som raketbränsle för Molin och Larsson. Han behöver säkert åtskilliga omgångar bara för att bli varm i kläderna. Och varför fungerar inte Anger & Co?

Nu måste laget ändra inställning. På med blåställen. Slit för varandra. Vänd den negativa trenden nu. Kriga ner motståndarna. Skippa finliret.

Färjestad tog en viktig skalp mot Linköping idag. Det blir tufft på tisdag, känns som värmlänningarna är på gång. Och SSK borta blir heller ingen lätt karamell. SSK har inte haft marginalerna på sin sida. Men de verkar i alla fall jobba och slita. Skulle inte förvåna mig om de kör över Brynäs ordentligt i Scaniarinken. Måtte jag ha fel.
Kommentera