Brynäs IF

725438 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #129948

Sv: Modo-Brynäs
Igor: Nja, säg inte det. I det läge vi befinner oss just nu kanske det bara är bra att möta ett på papperet bättre lag, inget att förlora känns det som på ngt vis. Verkar som det har knutit sig ordentligt för grabbarna just nu. Man gör de enkla sakerna svåra och överarbetar saker. Detta är inget nytt utan brukar drabba alla lag ngn gång under en säsong. Herregud, vi har spelat 6 omgångar av 50 och vissa börjar redan yra om AS, tränarbyte och fan och hans mormor. Kapaciteten finns ju i laget det vet vi alla, ingen skall inbilla mig att man tappat allt kunnande på några dagar. Nä, det sitter i huve´t, inget annat. Det är bara att köra på,
finns ingen annan lösning. Kanske spela lite grishockey, backa hem och "kötta" lite och slippa tänka så mycket för att få det att lossna. Att få 0-1 i baken efter 13 sek underlättar ju knappast heller för ett lag med dåligt självförtroende. Aspen skulle kanske ha vaktat båsdörren idag men det är ju alltid lätt att vara efterklok.
Esko har ju laborerat om i formationerna för att få igång laget så varför inte också byta målvakt när man ändå håller på. Hade han framhärdat med samma formationer så hade han ju fått fan för det också, förmodligen.
Efter att ha läst GB:n efter matchen idag måste man tyvärr konstatera att 95% av inläggen verkar komma från 14-åriga medgångssupportrar. Men det är ju å andra sidan rätt så normalt.
I tonåren har man en tendens att se allt i svart eller vitt, men snälla, snälla, ni kan väl FÖRSÖKA att vara lite mer nyanserade....
Kommentera