Brynäs IF

724720 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1303075

Sv: Greiss
Huge: Visst ville jag ha mer ofensivt spel. Det tycker jag de har levererat. Men man måste kunna kräva att de fortfarande har linjer i sin defensiv. Det är väl bra jäkla naivt att tro att motståndarna slutar anfalla bara för att man spelar ett mer offensivt spel.

Som du resonerar så verkar det bara finnas offensivt och defensivt, svart och vitt... Kom ut ur din jävla låda och tänk!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Greiss
GävleLasse: Linjer i defensiven finns och det har vi visat i flera matcher, problemet är att man visat det lite för sällan så här långt, för att det ska vara godkänt.
När adrenalinet flödar hos spelarna, offensiven funkar bra, mkt folk på läktarna (som idag) och man verkligen vill framåt hela tiden, så är det defintivit inte försvarbart att göra såna grova markeringsmissar som gav Frölunda segern, men det kan iaf vara till viss del förståeligt.

Jag är mest förbannad och besviken över att vi skänker bort 3 pinnar på det här sättet, än att spelarna inte försöker göra sitt jobb.

Så det är nog inte JAG utan DU som verkar tro att det är så enkelt som att det handlar om antingen defensiv eller offensiv.
Kom ut ur din jävla håla och tänk!
Kommentera