Brynäs IF

725438 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #130364

Sv: Modo-Brynäs
Sylf: Det ligger en del i det du säger tycker jag. Men att laget inte skulle räcka till har jag svårt för att tro. Vi har ju i stort sett samma lag som ifjol, anser tom att vi har ett starkare lag i år. Det som oroar dock tror jag är att Larsson-Molin inte lyckats hitta en fullgod ersättare till Soling. BAM-kedjan har istället fått ta över 1:a fiolen och nu verkar motståndarna även ha läst denna formation.
Jag får väl travestera en berömd engelsk kung som under slaget förlorade sin häst:

"En Soling, en Soling, mitt kungarike för en Soling" :-)
(istf Soling, läs häst)

Det där med kämpandet är också ett kapitel för sig.
Självklart tror jag att alla kämpar och försöker, kruxet är väl bara att när det låst sig mentalt och man inte spelar som ett LAG så vågar man kanske inte kliva fram och smälla på när det behövs, ngt som kommer naturligt när man är i normalt slag sas. I stället tvekar man och hoppas att polar´n ev fixar det hela. Eller så åker man omkring och smäller på var för sig och blir ett lätt byte för motståndarna.
Än så länge finns det väl ingen anledning att skriva några dödsrunor över föreningen men skulle det hålla i sig i ytterligare några omgångar så finns det nog anledning att börja vidta åtgärder
(nyförvärv?)
Kommentera