Brynäs IF

724823 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1307563

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 18/11-2010
Gurra88:

Fast när det gäller PP så har vi just nu inga heta spelare;)
Skulle vilja se:
PP 1
Ekholm-Clarke på blå
Silfver-Järnkrok-Granis

PP 2
LJ-Kahnberg på blå
Eero-Nordan-Rödin alt Lauritz(bra på att ta in puck i zon)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 18/11-2010
Bissett19: Inte mycket att göra. Spelar Brynäs så här framöver så kan vi nå slutspel. Nu kommer det svåra. Att följa upp insatsen med en räcka matcher där man presterar på samma nivå som igår.

Det är skitjobbigt att förlora såna här matcher där målvakten gör ett par osannolika räddningar. Men det är inte såna här matcher som gör en så besviken utan det är när laget viker ner sig eller när de torskar på grund av nonchalant spel som hänt flera gånger.

Rätt intressant att Boork sågar både PP och BP. Vilka är de gemensamma faktorerna? Cz's gnuggande med SAMMA spelare i för många PP och BP. Jag förstår inte hur man kan tycka att Dackell är ett ämne för spel i PP där fart och pucktempo är två viktiga ingredienser.

Att ställa upp med TRE olika PP formationer känns som ett kvitto på att Cz famlar i mörkret och vet inte hur han skall göra. Min gissning är att han blandar och ger och hoppas att det är några spelare som skall kliva fram och rädda situationen, inte hans coaching.

Bara att bita ihop och försöka hålla hoppet uppe till nästa match. Försöka överleva den här säsongen och hoppas att Brynäs gör rejäla förändringar till nästa säsong.

Mina tre nycklar för att laget skall gå framåt.

- Sundlöv bort som SC (Brynäs måste få in nytänk)
- N.C bort som tränare
- Dackell slutar. Jag tror han tar för mycket plats sett till vad han tillför laget. Han är slut helt enkelt. Skulle han finna sig i en roll som defensiv specialist där han gnuggar i en tredjekedja och i BP så skulle han kunna vara nyttig
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 18/11-2010
Bissett19: Fast Dackell -hansen är iallafall värst.. Skulle haft brendl. Men han är ju inte tillräckligt bra för dagens starka trupp
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 18/11-2010
Bissett19:Dom PPuppställningarna skulle jag oxå vilja se.
Kommentera