Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1310415

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Dackell har haft en nyckelroll i powerplay och den spelformen har inte varit tillräckligt bra den här säsongen. Självklart är han en av de som bör motta hårdast kritik för detta. Dackell är inte längre en av Brynäs bästa spelare, men jag sörjer inte det. Att de yngre förmågorna tar över allt mer är en naturlig process och ingenting negativt, speciellt inte för ett lag som till står del består av duktiga unga spelare som är redo att axla manteln efter gammelgäddorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010

Peja: "Dackell har haft en nyckelroll i powerplay och den spelformen har inte varit tillräckligt bra den här säsongen. Självklart är han en av de som bör motta hårdast kritik för detta."

En otroligt enögd iakttagelse.
Såvitt jag vet så är man 5 st som delar på ansvaret i PP, även om speluppläggaren är navet sas.
Och då talar vi enbart om spelet när man väl kommit in i anfallszon och satt upp sitt PP.
Det är nog liiiiiite mer komplicerat än att bara EN spelare har ansvaret för allting (styra spelet, avsluta, säkra hemåt osv )

" Dackell är inte längre en av Brynäs bästa spelare, men jag sörjer inte det. Att de yngre förmågorna tar över allt mer är en naturlig process och ingenting negativt, speciellt inte för ett lag som till står del består av duktiga unga spelare som är redo att axla manteln efter gammelgäddorna."

Gammelgäddorna är fortfarande en mkt viktig förutsättning för att alla unga duktiga spelar ska få chansen att axla dessa mantlar.
Vad lägger du isf in i begreppet "bästa spelare"?
Dackell kanske inte är den bäste spelaren när det gäller vissa saker men absolut en av den viktigaste på många plan. En oumbärlig lagspelare och pådrivare som fortfarande håller hög klass.
Ser man inte en sån elemäntär sak så är det beklämmande.

Kommentera

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Peja: Frågan är vilka av dom unga killarna som blir kvar nästa säsong, sportchefen(förhoppningsvis en ny sådan) lär få bråda dagar när det gäller att få ihop ett slagkraftigt och BÄTTRE lag.
Kommentera