Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1311798

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Huge: Jag tycker inte att Lindströms 4-1-mål var ett flytmål. Det var ju en konsekvens av att Dackell och Hansen stod och sov i det defensiva arbetet. Dackell som lät backen skjuta helt ostört och Hansen som låg alldeles för långt ifrån Lindström och heller inte försökte störa honom när returen kom. Men det är väl inte särskilt överraskande att du väljer att kalla det målet flyt och såga Brynässpelare vid resten av deras mål. Veteranerna är ju immuna, eller hur? Och de ledde verkligen Brynäs ikväll, väl?

Ja, det var kul att se juniorerna och ikväll såg man åter igen med all tydlighet att det inte är Dackell och Hansen som styr skutan. De är snarare extralasten som går minus när de andra går plus alternativ +/- 0.

Jag tycker att Greiss var bäst i Brynäs, tätt följd av ett antal 90-talister. Johan Larsson fortsätter att visa att han platsar och Rensfeldt gjorde en klart godkänd debut. Tycker även att t.ex Jonte Carlsson gjorde det bra och visade god karaktär när han kom in.

Minus till Dackell, Hansen, Sundqvist, Andersén samt coachen vars taktik gjorde att laget var slaget på förhand. Om man ger bort taktpinnen tackar inte motståndarlaget nej.

För övrigt brutal klasskillnad på Skellefteås och Brynäs sportchefer samt tränare. Skellefteå tar steg för steg varje säsong, blir bättre och bättre, medan Brynäs står kvar och stampar kring strecken år efter år.

Och till sist, det var väl bara 4300 personer där? Varför ropar ni inte efter att Skellefteå AIK bör flyttas till Göteborg,? Att stan inte förtjänar sitt lag osv osv osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010

Peja: "Jag tycker inte att Lindströms 4-1-mål var ett flytmål."

Du får tycka vad du vill.
Jag tycker iaf att det är flyt om man försöker slå in en puck på tennis och får halvträff, så att den får både perfekt fart och bana i luften för att gå i mål. Jag tror nämligen ärligt talat att Lindström medvetet försökte få till en halvträff, och därför måste målet till stor del betecknas som turligt.

"Minus till Dackell, Hansen, Sundqvist, Andersén samt coachen vars taktik gjorde att laget var slaget på förhand. Om man ger bort taktpinnen tackar inte motståndarlaget nej."

Ja, dåligt coachat av CZ där. Han borde ha coachat snöröjarna lite bättre så att flyget/bussen kunde hinna fram i tid till arenan.
Och det var ju bara Dackell/Hansen/Sunken/Andersén som var dåliga i första?

Kommentera