Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1311937

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Gurra88: Liksom alla hockeylag fullständigt ropar efter dina briljanta analyser om hur man ska coacha och träna ett lag på hög nivå.
Konstigt att man inte sett eller hört ditt namn nämnas i de sammanhangen.
Men du är väl för upptagen med att träna fotboll,misstänker jag......

Jag har inte begärt att du ska VETA nånting, bara att få höra din egen åsikt om bedömningen när Järnkrok blir hakad.
Du har ju så otroligt många åsikter om exakt allt som rör Brynäs i övrigt men här verkar du helt plötsligt ha fått tunghäfta.
Är det för att det känns jobbigt att behöva skriva att du håller med mig i den här saken, som du på pin kiv måste tycka tvärtom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Huge:"Du har ju så otroligt många åsikter om exakt allt som rör Brynäs i övrigt men här verkar du helt plötsligt ha fått tunghäfta.
Är det för att det känns jobbigt att behöva skriva att du håller med mig i den här saken, som du på pin kiv måste tycka tvärtom?"

Är du fullkomligt ironiblind? Jag antar att du förstod att jag bara gör narr av dig. Klart man ska kunna kritisera domaren, han gjorde märkbart fel vid flertalet situationer.. Men enligt DIN syn på t ex hur en coach agerar, och att han har bäst förutsättningar för att ta ut det bästa laget och matchar rätt hur lite han än gör..OCh det ständiga ickekritiserande du riktar mot CZ, för som du säger vi är bara läktarcoacher och har ingen aning...Så borde de gälla domarna med. De har bäst förutsättningar att se om det är straff eller inte. Erfarenhet och utbildningar som de samlat på sig.. Läktardomare är vad du är!!

Redigerad kommentar

Kommentera