Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1312255

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
Jaha, matchdag igen. Känns för jävligt att inte kunna gå på matchen och ge laget stöd när dom behöver det som mest. (Eller hur, Berg?) Så går det när man låter andra sköta prioriteringarna.

Och, förresten Berg, vilka har störst förväntningar på semifinal och att leda svensk hockey? Ni som river medlemskortet efter varje förlust eller vi andra som hoppas på att slippa kvalspel? Att nån brynäsare skulle tycka det okej att vara ett bottenlag är nog en slutsats som bara du kan dra. (Okej, Gudrun88 och Lindström också.)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
Jajjen: Om du sitter och försvara dåligt spel, usla stats och inte kan fattar att folk väntar på att Bif ska vakna och visa HJÄRTA åtminstånde, så är det du som ska titta dig i spegeln.

Men det klart du fattar kanske inte att det är ELITVERKSAMHET som Bifs A-lag ska bedriva, även fast man inte kan se det.
NC har ju själv sagt detta, synd bara att han inte kan förklara det för Dacke, Hansen och Lasse dom som SKA vara lagets ryggrad.

För varför är dom annars C & Assisterande?

Men det är klart du tycker att det är rimligt att Ekholm ska leda backarna och laget eller att Järnkrok ska vara den som får igång defensiven.

Just sånna som dig som gjort att klubben sen -99 tagit 4 steg tillbakas istället för att stärka sin position i ES.

Sitta och vara nöjd när man blir utspelade av Aik, tappa 3-0 ledningar gång efter annan se en inlånad Tysk sprattla å kasta in puckar på daglig basis eller se Dacke åka och vara pinsam i PP.

Ne fy fan säger jag om r*vslickarna som dunkar rygg istället för att se vad som händer i klubben och på isen.

För vad ska dom skylla på? Vi har en ny arena som dom inte ens klarade av att budgetera driften för, denna arena som invigdes 2006 är fortfarande inte färdigställd.

"eller vi andra som hoppas på att slippa kvalspel"
Ja har man inte större förväntningar än så, då är det inte konstigt att man kan sitta och vara glad över taskigt spel och usel ekonomi.
Kommentera