Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1312851

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
Ingen tillfällighet att Brynäs äntligen började producera i powerplay när Järnkroken & co fick chansen att vara leading line. Järnkrok är en grym playmaker i PP, snacka om temposkillnad i jämförelse med när Dackell står på samma plats.

Dackell fortsätter förresten att samla på sig minus i +/-, nu ligger han på -12, sämst i laget. Mads Hansen får verkligen inte förlora tekningen i egen zon som han gör vid deras 3-3-mål. Det är knappast att leda laget.

Ekmans överfall var uppenbarligen jäkligt fult men jag är mer överraskad över att en så rutinerad spelare tar en så onödig utvisning vid ställningen 3-3 sju minuter in i tredje perioden. Snacka om att förstöra för sitt eget lag.

Hade för övrigt varit bra om Brynäs hade haft en till powerforward som gör livet surt för motståndarna. Det känns som laget har för få forwards som fullföljer, trashtalkar och är allmänt jävliga att möta. Borde värva en till och spela honom med Granström och Johan Larsson, hade varit nåt det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
Efter att ha läst diverse kommentarer från djurgårdare gällande Ekmans tilltag så behöver man ju inte bli förvånad framöver om det uppstår våldssituationer etc. med djurgårdspublik som initiativtagare. Alla verkar ju vara lagd åt samma jävla håll. Att t.e.x. framhålla en ev. holding från brynäsbåset som en värre förseelse. Och Hardy... Suck... Börjar han bli dement eller något? Vilka jävla uttalanden. Han borde fanimej också stängas av...
Kommentera