Brynäs IF

725188 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1312938

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Jag tror att det är viktigt att inte vara FÖR offensiva. Ser man på tabelläget hemma/borta så är det lätt att se vad som felar.

Hemma:
4 Brynäs 13 matcher Målskillnad 39 -31 +8 24p

Borta:
12 Brynäs 11 matcher Målskillnad 29 - 48 -19 7p

Man borde alltså spela lite mer grishockey på bortais. Det är inte skoj att se men det blir så fan så mycket roligare att se Brynäs klättra i tabellen.

Man har även haft svårare mot lag som backat hem en smula och sedan kontrat ihjäl oss. Spela mer balanserat och täta till och avgör matcherna i PP.

That's the shit!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Nu när man har förhoppningar om bortapoäng så blir det väl toktorsk. Brukar bli så med Brynäs men en trea skulle sitta grymt skönt.

Aik ska vi bara hamna före i serien liksom SSK, Modo och TIK. Dax att plocka treor mot dessa lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Det viktiga är att laget spelar mer kompakt än hittills med kortare avtsånd mellan backar och forwards. Då får man bättre tryck på motståndarna både vid anfall och försvar. Att vi inte har lyckats med det så bra beror på att backarna tvekar och ibland har tagit fel beslut.
För att råda bot på det bör man, som du säger, spela en aning defensivare, speciellt vid bortamatcher.

Tittade igår också på TIK - LHF. TIK lag blev mycket lång, som det har hänt ibland med oss, och det passade renhjorden som handsken.
Kommentera