Brynäs IF

723887 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1313198

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
Gurra88: Självklart är det meningen av Ekman att slå. Men slå vad? Ärligt talat så tror jag inte att det är meningen att slå Silfverberg utan att han ska slå mot Svedberg fast på sargkanten, stenhårt. Men sedan verkar han ha tvål i handskarna och slår således stenhårt på armen på Silfver vilket är ruskigt fult.

Jag kommer bli imponerad om disciplinnämnden ger honom 10 matcher men tror mer på 4 matcher.

Men tycker ändå att Pihls slag är grymt mycket fulare även fast det av Pihl inte är meningen att slå honom på käften för fem öre då han enbart försöker slita sig loss.

Sen måste jag säga att jag inte är direkt "besviken" på Wikegård. De/den man är mest förbannad på är DIFs ledning. Hur i hela j*vla h*elvetes i*ioter kan man försvara något sådant här?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
mattiaskarlgren: Tyvärr så är det ju så att man bedömmer skadan inte handlingen så Pissnisse kommer att komma billigt undan. Får han mer än fem matcher så blir jag överaskad
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF 27/11-2010
mattiaskarlgren: "Självklart är det meningen av Ekman att slå. Men slå vad? Ärligt talat så tror jag inte att det är meningen att slå Silfverberg utan att han ska slå mot Svedberg fast på sargkanten, stenhårt. Men sedan verkar han ha tvål i handskarna och slår således stenhårt på armen på Silfver vilket är ruskigt fult."

Ja precis så måste de va.. Han slinter åt vänster och slår silfverberg över armen. Det många inte heller vet är att Ekman har ett väldigt smalt synfält, så han ser inte Silfverberg som står jämte honom..

Finns inget försvar för sånt agerande..
Kommentera