Brynäs IF

724489 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1323342

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 26/12-2010
Veiron: Det är alldeles för få poliser på plats, tyvärr! Bättre förberedelser är att rekommendera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 26/12-2010
70 Rodrigues: Ska polisen tvingas kalla in extra resurser bara för att FÖRENINGARA ifråga är på tok för flatstrukna? Skall skattebetalarna lösa FÖRENINGARNAS problem?

Nej, det krävs krafttag mot de föreningar som har svans av såna här huliganer. Nu har det redan hänt och jag tycker att hockeyligan får ta på sig en stor del av skulden här. att lägga ett derby på en sån här dag var att be om trubbel..

Nu krävs det åtgärder från ALLA inblandade UTOM just Polisen. Klubbar, supporterklubbar och Hockeyligan. Givetvis tycker jag att det skall utdelas kännbara straff för både AIK och DIF. Böter och poängavdrag.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 26/12-2010
Jag fick en julklapp igår, mina döttrar var uppe och lekte på sina rum och jag undrade vad dom höll på med så jag smög upp och möttes av två små brynästjejer då dom hade fått tag i två matchtröjor som jag har hänger i min garderob och när dom får syn på mig så skriker den minsta (3år)HEJA BRYNÄS, BAJS LEKSAND BAJS LEKSAND och den stora (5,5ÅR) skrek VI ÄLSKAR BRYNÄS och FRÖLUNDA ÄR SÄMST SAMT KÖPELUNDA HEHE!!!
Snacka om att man är stolt Pappa då elle!!!
God jul på er!
Kommentera