Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #134109

Sv: Matchen I Kväll
Jag sitter här och blir allt mer bekymrad. Inte över resultatet: Det kan jag stå ut med, även om jag inte sjunger och dansar. Men det är tamejf-n otroligt vilka fantastiska proffsneggon vi har förunnats i Brynäs.

Visst är det enkelt och bekvämt att bara hacka och kritisera, men vad är vitsen? Naturligtvis ska vi ifrågasätta och debattera, men vill ni bara skrika ut er frustration och självömkan, så stäng in er i garderoben och tjoa för er själv - då slipper vi andra höra eländet. Själv är jag inte så säker på att det hjälper att ligga under sängen och gråta och skrika över hur alla är så inkompetenta: Om nu Brynäs är stygga och förlorar, så kanske det hjälper bättre om vi klämkäckt skulle försöka stå upp och heja fram laget, istället för att såga och odugligförklara spelarna i den klubb vi påstår att vi stöder?

Tack och lov finns det många brynässupportar som fortfarande tror på och helhjärtat håller tummarna för att det snart ska vända för Brynäs - supportrar som stöder klubben även i motgång. Härligt att ni finns, det värmer och gläder mig att se...

Musiktips: Östen med resten - Pessimistkonsulten
"Så det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall..."
Kommentera