Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #134463

Sv: Matchen I Kväll
rafalski:

Om jag tror att några hejaramsor vänder det här? Nej. Det gör laget själv. Som supporter har jag däremot en viss möjlighet att påverka genom att välja om jag vill stödja eller motarbeta Brynäs: Naturligtvis får vi ett mycket bättre resultat om jag är kinkig, gnällig och grinig. Att hacka på allt och alla, vända kappan efter vinden och skapa dålig stämning är andra finfina framgångsrecept.

Sitta i SK? Javisst, det skulle jag gärna prova. Men tyvärr tror jag inte att jag har den erfarenhet, kontakter och hockeykunnande som behövs. Jag tycker däremot det skulle vara intressant ha dig som ordförande. Skulle vara spännande att se dina uppbyggande tankar och idéer tillämpas.

Jag antar att det är dig och de andra solstrålarna vi kan lita på den dag Brynäs skulle åka ur? Den positiva och helhjärtade kraft som startar vårt eget "Återtåget"? Nä, i BIFs fall är jag imponerad om det ens finns någon krake som förmår sig ge stöd för "Begravningståget".

Självömkan, grubblerier och gamnacke kan säkert utträtta stordåd - Men jag tvivlar. Nu vill jag se att alla brynässupportrar med jävlaranamma och stolthet kliver fram och stöttar våra spelare i Brynäs när de som bäst behöver det.

PS. En ordförande behöver kanske ett valspråk?
Jag bjuder på ett, inspirerat av John F Kennedy:

"Fråga inte vad Brynäs kan göra för dig, fråga vad du kan göra för Brynäs..."
 
Kommentera