Brynäs IF

725321 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #140338

Sv: Brynäs Leksand
Inte det minsta orolig än, micke?

Det finns fyra saker man aldrig trodde att man skulle höra sig själv säga--Raquel Welch är ful, Britney Spears kan sjunga, solen går upp i väster, och Leif Boork har rätt. I likhet med flera andra här blev jag positivt överraskad över Burkens kommentarer igår kväll. Karln har ju rätt. Klubbledningen och sportkommittén måste bli mer synliga, ta sin del av ansvaret, avlasta trupp och tränare.

Mitt intryck är att Esko har spelarnas förtroende. I annat fall ska Sjödin, Djoos och Larsson söka in på Dramaten. Det fanns inte en tillstymmelse till tvekan i deras svar. Problemen ligger inte där. Problemen är att vi har en för tunn trupp och går runt på tre femmor från första perioden. Sen har vi ett massivt oflyt. Dessutom finns det ett allvarligt långsiktigt problem med klubbens vikande ekonomi och sponsorsintäkter. Det som kan skicka ner oss i lingonserien är inte dåliga tränare eller slappa och omotiverade spelare utan en dålig ekonomi. Här har klubbledningen ett stort ansvar att axla.

De som står upp för Brynäs nu är de som ska vara stoltast när det vänder--för det kommer att vända. Vi vinner mot Leksand på tisdag.
Kommentera